JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Nyugodt otthon

.

A „Nyugodt Szív A Lakhatásért Alapítvány” meghívására részt vettünk Rácz József „Jocó” és családja lakásavató ünnepségén a zuglói Hungária krt. 110-ben.

Adományok a Menedékvárosnak

.

A kiskunmajsai Menedékvárost látogattuk meg június végén, hogy megismerjük és egyúttal ruhákkal és háztartási eszközökkel könnyítsük meg az ott élők életét.

Tiszta szívvel

.

A Rotary Club Szentendre országos kezdeményezéshez  csatlakozva a RC Budapest-Tabán is jótékonysági filmvetítést szervezett.

Operaházi látogatás

.

RC Budapest Tabán - Operaházi látogatás

Klubunk 3 cserediákja, argentin, brazil és tajvani fiatalok mindhárman szeretik a zenét és megcsodálták már Budapest számos szép épületét. Így született az ötlet egy közös programra, az Operaház megtekintésére angol nyelvű idegenvezetéssel.

Magyar Rotaristák Találkozója

.

Magyar Rotaristák találkozója


2015. Szeptember 18-20. között rotaristák és családtagjaik élvezték a nyárutó kellemes óráit a Zánkai Új Nemzedék Központban, leánykori nevén a Zánkai Úttörőtáborban. Ekkor került megrendezésre ugyanis a District Convention és a Rotary Klubok Fesztiválja.

Szardínia kincsei

.

 MG 5403

A Földközi-tenger második legnagyobb szigete rengeteg látnivalót rejteget. Algherói látogatásunkkor a „hivatalos” Rotary-program után sokat fel is fedeztünk belőle.

Szardíniai anzix

.

 MG 5398

A 2015–2016-os Rotary-év – a nemzetközi barátság ápolása jegyében – szardíniai látogatással kezdődött. Találkoztunk helyi rotaristákkal és 500 Euróval támogattuk a Rotary Club Alghero projektjeit

Életeket ajándékoztunk

.

Gift of Life

A Gift of Life International egy nemzetközi Rotary program, melynek célja olyan gyermekek életének megmentése, akik veleszületett szívbetegségben szenvednek és országukban nem áll rendelkezésre a gyógyítás lehetősége.

Karácsonyi vacsora 2014

.

Octovoice

A 2014. évi ünnepi karácsonyi vacsorát, melyen hagyományainkhoz híven családtagjaink is részt vettek,  a Mariott szálló csodálatos kilátású, Tabánra néző különtermében tartottuk meg. Az est ünnepi fényét emelte, hogy egy félórás műsort adott az OctoVoice, a capella énekegyüttes.

 

10 éves a Tabán!

.

RC066

Egy csodaszép őszi szombaton klubunk alapításának tizedik évfordulóját a magyar Rotary Gift of Life – Ajándékozz életet nemzetközi programja sikereivel együtt ünnepeltük Budapest egyik legszebb panorámájú szállodájában, heti találkozásinak színterén, a Marriott Hotelben.

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán