JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Magyar Rotaristák Találkozója

.

Magyar Rotaristák találkozója


2015. Szeptember 18-20. között rotaristák és családtagjaik élvezték a nyárutó kellemes óráit a Zánkai Új Nemzedék Központban, leánykori nevén a Zánkai Úttörőtáborban. Ekkor került megrendezésre ugyanis a District Convention és a Rotary Klubok Fesztiválja.

A programok három fő szálon futottak: a Convention, a Rotary utca és a szabadidős élményszigetek köré szervezve.

A Convention-ön a Rotary Akadémia és a Nagygyűlés adott fórumot aktuális, a klubokat foglalkoztató kérdések interaktív megvitatására és előadásokra egy-egy kiemelt témában. Itt ismerhettük meg néhány klub új kezdeményezéseit, projektjeit is, többek között a Gift of Life Jószívűek klubját. Szívet melengető perceket voltak a klubunk által szervezett Gift of Life – Ajándékozz életet programon belül megmentett gyerekek családjainak bemutatkozása. A nemrég szívműtéten átesett fiatalok egy-egy verssel, énekkel fejezték ki köszönetüket és adtak további útravalót a jótékonysági tevékenységhez.

A Rotary utcában a klubok sokszínűsége mutatkozott meg. Vidám beszélgetések, kölcsönös ismerkedések tették tartalmassá, szórakoztatóvá az eseményt.

Mindeközben sportrendezvények, versenyek, rövidebb színházi előadások zajlottak – kedvére válogathatott a jelenlévő mintegy hétszáz résztvevő. Aki bírta erővel, hajnalig szórakozhatott a zenés-táncos rendezvényeken vagy kipróbálhatta szerencséjét, rátermettségét a rotaractos tőzsdén.

Miért volt jó ez a rendezvény?  Egy fiatal rotaristának tartalmas áttekintést adott a magyar Rotaryról, ráadásul új barátságok is születhettek. Hosszabb Rotarys múlttal rendelkezőknek pedig a meglévő barátságok, ismeretségek további mélyítését, kellemes időtöltést, egy időben, egy helyen.

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán