JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Nyugodt otthon

.

A „Nyugodt Szív A Lakhatásért Alapítvány” meghívására részt vettünk Rácz József „Jocó” és családja lakásavató ünnepségén a zuglói Hungária krt. 110-ben.

A korábban nehéz körülmények között élő, hátrányos helyzetű, négy gyermekes család részére Zugló Önkormányzata biztosított szociális bérlakást. A rossz állapotú lakást több adományozó és segítő részvételével sikerült a sokgyermekes család részére alkalmas módon átalakítani és szépen felújítani. A RC Tabán trieszti rotarista barátaink segítségével mintegy 400 000 forint érékben járult hozzá a felújítás költségeihez azzal, hogy mi biztosítottuk a falikazánt és a vízmelegítő berendezést. Jocóék lakáshelyzete szerencsésen rendeződött, de munkát csak jövő februártól tudnak a szülők vállalni, akkor is csak rész munkaidőben. A tél folyamán egészen biztosan segítségre szorulnak még néhány hónapig.

A kellemes hangulatú összejövetelen a családon és rajtunk kívül részt vett az Önkormányzat képviselője, a Nyugodt Szív alapítvány vezetői, valamint sokan mások a többi támogató szervezettől.

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán