JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Jótékonysági koncertek

Koncert projekt illusztracio

Klubunk először 2006-ban szervezett jótékonysági koncertet a IX. kerületi Páva Zeneház támogatásával. A nagy sikerű rendezvényen a Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor alkotta Latin Gitárduó játszott.

A bevétel a Somlai Péter szociológus által 2000-ben alapított Tudor Műhelyek működését támogatta.

Jótékonysági zenei eseményeinknek azóta is a 220 fő befogadóképességű, kiváló akusztikájú koncerterem nyújt otthont. 2007-ben az öttagú Fool Moon énekegyüttes adott másfél órás koncertet. A bevételle isméta a Tudor Műhelyeket támogattuk.

2009-ben Für Anikót és a Hrutka Róbert zenekart láttuk vendégül. A fellépő művészek és a klub a rendezvény bevételét a hároméves, nagyváradi Budai Zsófia szívműtétjének költségeire ajánlották fel. Zsófia a A Gift of Life (Adjunk Életet Ajándékba) program keretében érkezett Magyarországra az életmentő beavatkozásra. A Gift of Life International egy amerikai nonprofit szervezet, amely több évtizede szervezi-támogatja a szív-rendellenességgel született gyermekek életmentő szívműtéteit szervezi, támogatja világszerte egy speciális, amerikai orvosok által kidolgozott módszerrel.

A Rotary Magyarország 2010-ben kacsolódott be a projektbe és anyagilag is támogatja a határokon túlról hazánkba szívsebészeti ellátásra érkező gyermekek kezelését.A Rotary Club Budapest-Tabán egyike annak a nyolc magyar Rotary klubnak, amely 2010-ben összefogott, hogy a program keretében újabb szívműtéteket finanszírozzon.

 

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán