JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Fiatal tehetségek támogatása

Fiatal tehetségek támogatása

Klubunk jótékonysági tevékenységének középpontjában a hátrányos helyzetű, de valamilyen területen kiemelkedően tehetséges fiatalok támogatását állította.

A támogatás formája alapvetően pénzadomány, melyet a támogatott szervezet egy közösen meghatározott célra fordíthatott. A szükséges pénzt tagjaink és szponzoraink felajánlásaiból, valamint általunk szervezett jótékonysági események, például koncertek bevételeiből teremtettünk elő.

Windisch Máté, a Jedlik Ányos Gimnázium tanulójának levele a klubhoz:
Tisztelt Varga Ferenc elnök úr!

Ismételten szeretném megköszönni a nagylelkű támogatásukat, amellyel hozzásegítettek a Summer School of Science S3 elvégzéséhez amelyen a "Probiotikumok sötét oldala" című projekten dolgozhattam, a projekt kísérleteit sikeresen fejeztük be és tartottunk egy prezentációt  az Európai Unió tudományos életének neves személyiségei előtt.

Megbeszélésünk szerint, szeretném tájékoztatni Önt, hogy a legutóbbi beszámolóm óta milyen események történtek velem, valamint, hogy hol tart a saját projektem beindítása.

A SOTE-n az Orálbiológiai Tanszéken személyre szóló laboratóriumot kaptam, hozzáférést az teljes egyetemi adatbázishoz, hogy forrásanyagokat tudjak kutatni, szabad bejárásom van az egyetemre és a könyvtárba. Különböző előadásokra járok melyek elősegítik a projektem haladását melynek címe "A titanát nanocsövek alkalmazása az őssejtalapú csontregenerációban". Mentorom és tanárom Varga Gábor világhírű biológus, és mellette konzulensként felkarolta a projektemet az MTA Anyagtudományi Kutatintézet tanácsadója, az MTA Doktori Tanácsának tagja, nemzetközileg elismert professzor, Dr. Bíró László Péter. Jelen pillanatban a véglegesítjük a projektemet, ha minden rendben megy, akkor néhány héten belül elindulnak a kísérletek.

Tisztelettel,
Windisch Máté
--
Research Assistant
Semmelweis University of Medicine, Budapest
 

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán