JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Matematikai Mulatságok Tábora

Rotary Club Budapest-Tabán MaMuT

Klubunknak megalakulása óta kiemelt támogatottja az évente és nyaranta Mátrafüreden megrendezett matematika tábor, becenevén MaMut (Matematikai Mulatságok Tábora). A táborozásban kiemelkedő képességű, 10-15 éves diákok vehetnek részt, olyanok akik tehetségüket az országosan is elismert matematikaversenyeken bizonyítják.

A matematika tábor – amely fontos szerepet tölt be abban, hogy a világhírű magyar matematikának legyen utánpótlása – a gyerekek számára ingyenes. Ez garantálja, hogy a táborba eljuthasson – anyagi helyzettől függetlenül – minden tehetséges diák.
A táborban zajló szakmai programokat összekapcsolja, hogy a programokat tartó tanárok a felfedeztető matematikaoktatás hívei. A tábor meghatározó alakja Pósa Lajos, aki ennek a módszernek az egyik legnevesebb képviselője, és emellett a táborban tanító tanárok egy részét, – illetve az ifik közül mindenkit – ő vezetett be ennek a tanítási stílusnak és felfogásnak a rejtelmeibe. Pósa Lajos 2012-ben klubunk vendégelőadója is volt.

Klubunk először 2006-ban szervezett jótékonysági koncertet a IX. kerületi Páva Zeneház támogatásával. A nagy sikerű áprilisi rendezvényen a Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor alkotta Latin Gitárduó játszott.

Rotary Club Budapest-Tabán MaMuT

Rotary Club Budapest-Tabán MaMuT

Rotary Club Budapest-Tabán MaMuT

Rotary Club Budapest-Tabán MaMuT

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán