JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Gift of Life

Gift of Life Magyarország

A Gift of Life International egy nemzetközi civil program, amely rotaristákkal és más civil szervezetekkel (önkéntesek, egészségügyi szakemberek) közösen olyan programokat valósít meg világszerte, melynek célja hogy mindenki számára elérhetővé váljon az ingyenes orvosi ellátás.Ennek keretében elsődlegesen olyan gyerekek gyógyítása és kezelése a cél, akik veleszületett szívbetegségben szenvednek és országukban nem áll rendelkezésre a gyógyítás lehetősége. Jelenleg világszerte 67 országban, 6 kontinensen működik Gift of Life program, melyben ez idáig 12,000 gyermek kezelésére került sor.

 A Gift of Life program Magyarországon a magyar Rotary District keretében, klub projektként, de a District teljes támogatásával működik. Balogh György (Rotary Club Budapest-Budavár), a Rotary magyarországi Districtjének 2011-2012. évi soros kormányzója, és Kercsmár András (Rotary Club Budapest-Sasad) a GOL második magyarországi szakaszának szervezője, a District Kormányzótanácsának GOL felelőse kérte fel a Rotary Club Budapest-Tabánt a harmadik szakasz lebonyolítására.
A program célja, a további sikeres műtétek elvégzésén túl, többek között az orvos-továbbképzés- és a szűrővizsgálatok kiterjesztésének támogatása is.

A Gift of Life International magyarországi projektjének saját honlapja van.

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán