JP Galeria - шаблон joomla Форекс

projektek

 • Gift of Life

  A Gift of Life International egy nemzetközi civil program, amely rotaristákkal és más civil szervezetekkel (önkéntesek, egészségügyi szakemberek) közösen olyan programokat valósít meg világszerte, melynek célja hogy mindenki számára elérhetővé váljon az ingyenes orvosi ellátás.Ennek keretében elsődlegesen olyan gyerekek gyógyítása és kezelése a cél, akik veleszületett szívbetegségben szenvednek és országukban nem áll rendelkezésre a gyógyítás lehetősége. Jelenleg világszerte 67 országban, 6 kontinensen működik Gift of Life program, melyben ez idáig 12,000 gyermek kezelésére került sor.

  tovább »
 • Matematikai Mulatságok Tábora

  Klubunknak megalakulása óta kiemelt támogatottja az évente és nyaranta Mátrafüreden megrendezett matematika tábor, becenevén MaMut (Matematikai Mulatságok Tábora). A táborozásban kiemelkedő képességű, 10-15 éves diákok vehetnek részt, olyanok akik tehetségüket az országosan is elismert matematikaversenyeken bizonyítják.

  tovább »
 • Transzplantációs Alapítvány

  Az RC Budapest-Tabán már öt alkalommal segítette a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért tevékenységét. Kezdetekben a Mi is nyaralunk nyári rehabilitációs tábort  támogattuk 100-100 ezer forinttal, és tárgyadománnyal is. Az utóbbi években pedig a TACKERS programhoz nyújtunk támogatást. Az Alapítvány munkáját e mellett Ádám Róbert és Király László klubtagunk egyéni adományai is segítik.

  tovább »
 • Jótékonysági koncertek

  Klubunk először 2006-ban szervezett jótékonysági koncertet a IX. kerületi Páva Zeneház támogatásával. A nagy sikerű rendezvényen a Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor alkotta Latin Gitárduó játszott.

  tovább »
 • Rotary Irodalmi Díj

  Klubunk 2008-ban indította útjára a Rotary Irodalmi Díjat. A díjnak kettős célja van. Egyrészt tehetséges írók támogatásával le szeretnénk tenni a magyar rotariánusok névjegyét a nemzeti kultúra asztalára, másrészt a díjat övező sajtóvisszhangot kihasználva megmutatni a Rotary egy talán kevéssé ismert arcát.

  tovább »
 • Fiatal tehetségek támogatása

  Klubunk jótékonysági tevékenységének középpontjában a hátrányos helyzetű, de valamilyen területen kiemelkedően tehetséges fiatalok támogatását állította.

  tovább »
 • Rotary diákcsere program

   

 • 1

Copyright © 2018 RC Budapest-Tabán